dewan rakyat

Tuesday, October 9, 2012

bukti..

Bismillahirrahmanirrahim..

Ramai yang tak caya aku cakap dan mintak bukti kan.. Lagi-lagi yang kata tengok facebook dia.. Itu shirah je yang cakap.. Tapi percayalah, dia sangat suka edit gambar.. So, ini lah kami..





Ini tanpa kesan khas langsung.. Rasa macam dah banyak tangkap gambar sama tapi susah jugak nak godek-godek album..

Lain kan?? Kalau dengan bawang ungu sama lah jugak sikit aku dengan dia..

Kami memang ada chemistry.. *wink2*..

p/s:: gambar berkuat kuasa sementara saje.. (^.^)

p/s/s:: dan nama pun gambar berkuat kuasa sementara.. dah tak ada dah.. =P

19 comments:

Domu-kon said...

maybe tang pipi sama..(nak juga kata sama..!)

ok fine la atil..tapi camne diorg ley tertukar..entah2..ada tuttt...hehehe..

akak kita pun sama.. 2 org kakak tu org selalu tertukar..pdhal lain kot..tapi mata org kan..hehehe..

maybe yg xrapat la.. yg rapat dpt beza..

-meeSUPERGIRL- said...

mmg ah . ad sme sikit .. mak mee ckp kalau kte terlalu rapat dgn ssorang tu mybe keserasian kite dgn sahabat tu makin lama makin sama .. :)

Chic Na said...

aah la tak sama. tp pernah dengar mcm mee cakap tu. mungkin kot sbb terlalu rapat. ;)

cik nana said...

lain tak sama still boleh cam lagi..maybe sbb kawan rapat, selalu nye bila dah rapat air muka jadi sama. hee

reenapple said...

kawan ko tu, nama azah eh???

elyna mirsada said...

rs cam xsama jer..ehehe..tang mata 2 len..

Iffah Afeefah said...

kemain lagi gamba nye

kiera'sakura said...

tgk dari tepi x sama tpi klu tgk dari depan tatau la sama ke tak hihihihi *gedik mintak gmbr muka depan pulak hahahaa :p

Dezee said...

Kenapa gambar kuat kuasa sementara je? XS

Detective Fiqa said...

mana mana ? akak. tak nampak :p hhuhuhu =="

Cik Nur said...

a'ah..lainlah..tapi mgkin ada sebab lain org kata sama kot..hihih

-tikah- said...

wahhh...update gambar terus,..
a'ahh tk sme..betul3..

inche hlovate said...

tak nmpak la tang mne yg same tu..lain la :)

boni kacak said...

hahahaha..kenapa gambar tu berkuatkuasa sementara je???hehehehe

kay_are said...

tiru komen makcik kiera.. kne tengok dari arah depan dulu r. mane ade orang compare dari tepi.. =P

mama aryan said...

oh gambar dah xder hehe..

Yana Libra said...

hilang dah gambar? huhu~

Cik Aini said...

huhu xde pong gamba?
mmg betul gambo berkuasa kuat kan smp xsempat nk tgk..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

maner gambonyer?dh xder erk hihi