dewan rakyat

Thursday, July 5, 2012

Tapi,

Bismillahirrahmanirrahim..

Sudah berjam-jam aku pikir nak letak tajuk apa.. Tapi tak ketemu juga.. Mungkin aku dah hilang kepakaran buat tajuk secara tiba-tiba.. Hahaha.. Hari ini bersamaan 5 Julai 2012 aku sudah keluar meningglkan bumi terangganu ditemani mak dan ayah yang tercinta yang bersusah-payah menjemput ku.. Cewahhh..

Tapi, perjalanan tak semudah itu.. Kereta penuh dengan barang 3 tahun duduk terengganu.. Aku hanya duduk sipi-sipi jer.. Nanti aku snap pic bagi korang tengok.. Terasa diri ini kecik jer bila duduk sempit macam tu jer kan..

Tapi, perjalanan ku tidak terus ke Perak.. Transit di Kuantan semalam dan berkemungkinan besar transit lagi di shah alam.. wah, macam jauh sungguh perak dengan terengganu kan.. Memang sakit pinggang lah aku nanti..

Tapi, ayah aku aku macam tak berapa sihat.. Hmmm,, memang ayah tak boleh jalan jauh sangat.. Rasa bersalah pulak menyusahkan..

Tapi, yang pasti aku dah happy boleh balik dan online selalu..

Tapi, aku tak jeles pun bila ada org cakap dah balik slim river sebab aku pun menyusul kesana nanti..

Memang aku rindu giler dengan katil empuk ku.. Ahaks!!

*air mata hampir tumpah bila bersalaman dengan housemates merangkap coursemates dan best friends aku tadi.. dalam gembira dah habis tapi sedih juga..

** tima kacih daun keladi siapa2 yang menerima flying kiss aku.. lalalalala~~

15 comments:

Cik Nur said...

selamat badan kamu kecik ya Atil...kalau besar, bertambar sempit dan lenguhlah kamu..

apapun selamat kembali.. :)

محمد شهريل القنيطري said...

wahhh...best lah dia...tahniah2..dpt jgk pulang ke tanah air..hehe,Perak pon tanah air jgk tau...

Yana Libra said...

seronoklah dah habis..hehe~ :)

lepas ni akan ada lagi banyak cabaran dan pengalaman baru yg akak dilalui..huhu~ :D

cendol said...

walaupun berat hati TAPI kamu tetap kembali. :)

Telor Power said...

kompom baru habis buat ijazah di UMT (teka jer tu)

dan ko tahu kg.Balun tak???
adakah ko dari situ juga sis

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dh hbs ek? bestnya!:) btul2,bila dh hbs bljr brg mmg pnuh 1 kete..duk sipi ok lg,dila duk atas kotak..nasib ke kelantan je dr unisza tuh..hehe

~Sweet Honesty~ said...

tahniah ye..ne tggu nk gred je kan.. wahhh.. lepas ne bole la hanimun puas2..ye dak?? hihi

Cik Aini Lavender's said...

selamat kembali ye Atil...
kalo x muat duduk je atas barang2 tu.muahahaha gelak jahat ckit :)

shar90 said...

huhu... dah balik xsempat nk claim nasik dagang... hehee xP

mama aryan said...

salam ukhwah..terima kasih jenguk blog akak,akak follow sini ye

Cik Sweet Pea said...

Heheh...akak dulu pun dok teganuuu..paham penyeksaan nak balik ke perak.....lama wooooo

KorN said...

jauh tu terangganu ke perak.. 8-9jam pon mau tu

cweet pinky said...

dah habis dah kerr ?? wah , seronoknyerr ...

kay_are said...

makin sesak r slim river tu ngan kepulangan ko.. kne cari alternatif lain r nak bernafas pasni.. =P ape pun selamt pulang!

Mr.Clive said...

weh,katil aku lagi laaa empuk!!!hhahahaha XD

tajuk sempoi gilerrr...hahah...xde idea letewww sampai berjam2 pikir...@_@