dewan rakyat

Sunday, July 1, 2012

menunggu hari..

Bismillahirrahmanirrahim...

Setelah seminggu tak online.. Tak menjengah cerita kat internet.. Aku berjaya meng'online'kan diri hari ini.. Aku ada online kejap jer aritu.. Guna kawan punya broadband.. Macam siput sedut jer loading aku sampat baca komen korang jer.. Arghhh.. Itupun pinjam orang punya kan.. So, kejap jelah aku dapat bukak..

Selama seminggu ni, aku duduk rumah sewa jer.. Disebabkan aku saja yang kat rumah tak ada transport.. Sah-sah aku yang duduk rumah sajer.. Yang lain sibuk kehulu-kehilir tinggalkan aku sorang-sorang.. Dengan rasminya aku menjadi penunggu rumah yang setia.. Sangatlah best kan.. Ada hajat hati nak ajak kawan aku onlin kat kampus tapi macam menyusahkan jer.. So, aku stay diam-diam kat rumah..

Apa yang aku buat kat rumah??

Habis semua movie aku tengok.. Menghabiskan sisa-baki running man yang tak habis lagi.. Tergolek-golek atas tikar.. Tidur.. Bagi kucing makan.. Tengok tv.. Betulkan thesis.. Makan sedap-sedap kononnya..  Dan banyaknya tidur... Krohhhh..krohh..krohhh..

Aku tak dapat balik lagi sebab thesis tak siap berjilid.. Lepas tu nak kejar supervisor yang outstation memanjang.. Dan serius aku memang nak balik sangat dah ni sebab hal-hal tertentu.. Aku ada masa kurang seminggu nak prepare barang semua.. Aduh, sempat ke?? Dengan internet tak ada, so aku tak ada bahan bacaan untuk persiapan diri.. Memang sangat risau..

Entry kali tak ada mende.. Sajer nak kabo aku masih ada lagi.. Ahaks!! Tima kasih siapa yang masih sudi singgah.. Sekarang aku nak BW laju-laju sementara tunggu kawan aku siap kerja dia.. Tak boleh nak baca semua entry korang ei.. Aku tahu seminggu aku tak online, sah-sah dah berlambak korang update kan..

Kata akhir, amiklah salam sayang aku ni untuk semua.. Tunggu aku balik rumah kot baru betul-betul boleh online.. Itupun aku mungkin dah busy prepare segala-bagai.. Tak lupa jugak aku bakal tinggalkan terengganu indah permai ni.. (^.^)

Muahhhhhhhh... Flying kiss untuk semua.. Dah tak betul bila berkurung seminggu.. Hahahaha..

*penantian satu penyiksaan.. boleh jadi tak betul tak ada internet seminggu.. yeke??

25 comments:

Yana Libra said...

moga thesis tu cepat siap ye~~~ :)

cendol said...

all the best lah for ur thesis tu..
thanks bw belog Cendol walaupun busy =)

Deq's Qienz said...

gud luck sis

~Sweet Honesty~ said...

kasi siap la tu thesis..hihi..

Mr.Clive said...

hahaha gud luck ler yaa...ekekeke

jangan sampai ujung2 nanti jadi giler pulak...ekekekek :P

steffany daph said...

mmg penantian satu penyeksaan :P btw, siapkan apa yg masih tergendala. ehhehehe.

Edy Fee said...

geng2 running man jugak la ni yer.hehehhe lamanye tak online...welcome back

Zaza Ridzlan said...

memang pening bt tesis...teruskan usaha ya.. =)

Zaza Ridzlan said...
This comment has been removed by the author.
Zaza Ridzlan said...
This comment has been removed by the author.
Zaza Ridzlan said...
This comment has been removed by the author.
Elysa Sofia said...

best ke running man?? sampai sanggup habiskan saki baki cite tu..dah tengok running man tp cm.........tak best je :D

Cik Nur said...

eceh..ingtkan menghitung hari nak kwin ke...hihihi

shar90 said...

lorh... dah nk tinggalkan terengganu dah... dok dan nok jumpe... ekekee xP

Mr.Clive said...

sooo....apa macam??? heheheh :P

محمد شهريل القنيطري said...

amboi lamanyer menghilang..hehe..plez aktif kembali berblog...hehe

kay_are said...

siap2 kan r thesis tu cepat.. baru r betul2 bebas, btw aku baru balik slim ari tu.. saje cite nak bagi ko jeles =P

Teenager Housemaid said...

ngehngehngeh..
boleh jadi geng saya jadi poenunggu rumah..:D

atilll!!!!!

Azlan Strider said...

ampunkan kami penunggu rumah..ampunkan kami penunggu rumah..hahahaha

Regards,
-Strider-

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

oo..ptut la dh lama xon9.. flying kiss? ok,sy sambut..haha...:p

mama aryan said...

semoga berjaya..insyaAllah

Mr.Clive said...

dtg membawa buah tangan...tapi tuan rumahnyer mana? :P

Cik Aini Lavender's said...

tgk ke tajuk ke main lg..
ingt tggu hari nk tunang ke,nk kawin ke?hahaha

all the best ye cik Atil n gud luck =p
muahh..flying kiss back...muahahaa

Domu-kon said...

untunglah dia...

cweet pinky said...

wah , bizinye cik kak nih , hehe ~ nape lak nak pergi kampus kena tunggu kawan lak ?? hehehe , takde transport ek ?? kalaw CP kan , CP pergi jerr , takyah tunggu2 ...