dewan rakyat

Thursday, July 12, 2012

I am sorry

Bismillahirrahmanirrahim....

Mana mana aku nak tulis ni ei... Nak cakap ke tak nak.. Nak bagitahu ke tidak.. Nak cerita ke taknak.. Disebabkan benda baik aku cakap lah jugak.. Nak mintak tolong semua doakan aku.. (^.^)

Minta maaf kalau ada terkasar bahasa selama aku buat entry.. Mana tahu ada yang aku tulis terguris hati mana-mana pihak.. Tension bila kena baca entry aku yang panjang berjela.. Sanggup baca hingga ke noktah terakhir padahal kena khatam banyak lagi blog untuk dibaca.. Mintak maaf banyak-banyak.. Nak buang habit tulis panjang susah sikit sebab nama pun habit.. So sorry my friends.. (^.^)

Mintak maaf kalau ada komen terlebih.. Tertulis komen kononnya aku rasa sweet padahal menyakitkan hati siapa-siapa kan.. Komen jenaka terlebih.. Komen gaduh terlebih.. Komen serius terlebih.. Takpun komen yang terkontot lebih.. Aku ni jenis manusia yang suka cakap lepas.. Selalu sangat.. So sorry my friends.. (^.^)

Mintak maaf kalau sesiapa rasa macam terpaksa datang blog aku walaupun aku tak paksa dalam nada paksa.. So sorry my friends.. (^.^)

Tiba-tiba aku minta maaf sungguh-sungguh kan.. Memang aku nak mintak maaf selalu tapi tak berkesempatan.. Lagipun orang yang baik adalah orang yang selalu memaafkan dan meminta maaf kan.. kan.. kan.. Konon-konon nak jadi macam tulah.. ;p

Agenda lain sebenarnya aku nak cakap Insyaallah, ari jumaat ni 13hb Julai 2012 aku, mak, ayah dan seorang kakak aku akan berangkat ke tanah suci untuk menunaikan umrah.. So, aku nak mintak sorry awal-awal dari jauh lubuk hatiku kepada anda semua yang dianggap kawan maya ni.. Doakan aku and family selamat pergi dan balik yea.. Dapat tunaikan ibadah baik-baik.. Aminnn..

Siapa-siapa rasa nak hantar aku boleh lah pergi KLIA esok.. Heee~~

Minta maaf semua sekali lagi dan selamat menyambut Ramdhan Al-Mubarak.. Nanti aku tak sempat nak ucap sebab aku insyaallah puasa beberapa hari di sana.. semoga ini Ramadhan terbaik buat kita.. mana tahu tak sempat jumpa Ramdhan di lain tahun kan.. =)

Lastly, tak payah nak rindu aku sangat lah.. Risau aku boleh rasa kat sana.. Menangis-nangis aku nanti.. ;P


29 comments:

MizzTina said...

semoga selamat pergi n selamat kembali.. dapat menjalankan ibadah dgn tenang di sana ye.. diberikan kesihatan yg memuaskan sepanjang urusan...

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah..sero nottnya dapat jadi tetamu Allah..moga selamat pergi and kembali,ye :)

Hani Shaa said...

semoga selamat pergi dan pulang .. gembira rasenya bila dengar awak nak ke tanah suci .. :) doakan agar saya dan keluarga jugak dapat jejakan kaki ke sana satu hari nanti .. insyaALLAH

iyka syafika said...

semoga selama semuanya...jangan lupa belikan iyka buah tangan ye,,

Yumida said...

moga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga di sana....rindu..rinduuu...rinduuuu.. take care ya.....

Edy Fee said...

wah beruntungnya..moga selmt pergi n balik...
moga dpt keberkatan dr-Nya

kay_are said...

eh.. same macam member aku cite tu.. die pun nak g umrah tarikh yang same gak.. ntah2 korang satu flight nanti.. bagus r tu.. tolong ingatkan member aku tu souvenier aku jangan lupe tau =P

Ape pun semoga ko dan famili selamat pergi dan selamat kembali =)

~Sweet Honesty~ said...

owhh..moga selamat pegi n selamat kembali yea..balik nnti jgn lupa bawa unta seekor..hihihih

Cik Nur said...

Atil..xde salah apepun dengan cik nur..

semoga selamat pergi dan selamat kembali ye...

sampaikan assalamualaikum ciknur depan kaabah nanti..!

insyaALLAH..ada rezeki ciknur teringin juga kesana...

Yana Libra said...

selamat pergi dan selamat kembali ye~ :)

untungnya dah dapat pergi umrah~ :D

mama aryan said...

alhamdulillah..semoga selamat pergi dan selamat kembali,seronok dpt pg umrah

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah.. take care di sana ye. :)

cendol said...

weehhh seronoknye!!! Ya Allah jeles beno aku dgn kamu!!! weh weh tlg doakn aku pun dpt pegi sane weh!! seronoknye!! teringinnn..aku tumpang eksited je la dngr kamu nk pegi..semuge selamat pegi,selamat kembali,dpermudahkn segale urusan,doakn aku dpt pegi tau tau!!bestnye bestnyeee untung lah!
uhh teringinnnye aku..!!
aku pun mintak maap kalo ade terkomen jahat2 ke ape ke ye..^__^

Zaza Ridzlan said...

selamat pergi dan balik..zaza pun hrp jugak dpt pergi sana nti..

KorN said...

Kami ikhlas dtg blog ni... dont worry... kami doakan segala2nya berjalan lancar untuk kamu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa...seronoknyerr....


semoga selamat pergi dan selamat pulang...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya hani..kita br nk g akhir puasa n ry kt sana..doakn kita jgk ye...minta2 dpt g..skrg cari hotel yg murah..skrg mhal.huhu

محمد شهريل القنيطري said...

wahh..bestnya dia dpt ke tanah suci..doa bnyak2 di dpn kaabah tau...

Hanamiko Sakura said...

selamat pergi dan pulang kak Hani.. berpuasa di sana amat mencabar.. take care.. ^^

Mr.Clive said...

selamat pegi,selamat kembali cik hani.wishing all the best for u... :)

dan dimaafkan.
terima kasih cik hani.

shar90 said...

eh hepi je dtg blog ni... hee
take care yep, semoga sumenya smooth je :)

akuamir said...

takpe,, dimaafkan.. :3

Domu-kon said...

ala..shirah terlambat nak ucapkan selamat mengerjakan umrah..apa pun.. shirah doa atil selamat semuanya.. teringin ke sana juga..inshaAllah..suaru hari nanti.. :)

Cik Aini said...

selamat pergi n selamat kembali ye Atil..bahagianya & bersyukurnya dpt pergi sana.hati2 k :)

Mishter Izwän said...

selamat pergi dan pulang k .
selamat beribadah disana .
slmat menyambut ramadhan

HanaNabihah said...

Alhamdulillah. seronok kan dpt pegi sane. semoga selamat semuanya. amin =)

eyjalukman said...

smoga slmt perjalanan pergi dan balik :)

Teenager Housemaid said...

atillllllll!!
patutlah lama tak nampak.
sorry baru hari ni berkesempatan nak jenguk blog atil..:)

saya pun nak minta maaf jugak..:)
moga semuanya baik-baik sahaja ya berada di sana..:)

moga dapat umrah yang mabrur..:)

ct cheery said...

SELAMAT BERUMRAH...DAN SELAMAT BERPUASA GAK