dewan rakyat

Sunday, May 27, 2012

Malam penuh glamour..

Bismillahirrahmanirrahim..

Pertemuan kita di suatu hari,
Meniti ukhuwah yang sejati
Bersyukur ku ke hadrat illahi
Di atas jalinan yang suci..

Betul ke tidak lirik lagu tu entah.. Aku ingat-ingat lupa sebab dah lama tak dengar dan nyanyi.. Korang tahu tak lagu apa tu?? Tahu kan.. kan..kan...

Pejam-celik, pejam-celik.. selamat celik lagi sekarang.. aku dah nak abis belajar pun kat ganu ni.. Macam baru semalam aku daftar masuk dengan muka sememeh.. Alih-alih nak abis dah.. Tinggal berapa bulan ja lagi... Kalau siap aku anta thesis maka lagi cepatlah aku balik kan.. Dan mungkin takkan balik sini lagi.. Sob2x..

Tiga tahun kat sini macam-macam aku lalui.. Gembira,ketawa, sedih, gaduh dan semualah.. Cukup rencah resepi.. Tak payah nak tambah-tambah lagi.. Opsss,, sebenarnya entri ni bukan nak carita sedih mana pun.. Cuma bila aku update pasal ni maknanya masa makin singkat untuk bersama coursemates aku yang vogue, bergaya, glamour dan macam-macam lah...

Tahun ketiga ni paling banyak aku join apa saja yang budak course buat.. Tiap-tiap minggu ada jer aktiviti.. Dan yang terbaru sekali ialah... ANNUAL DINNER.. konon-kononnya nak meraikan kami yang nak beransur pergi dari sini.. :(

Malam ni memang bergaya sakan budak coursemates aku.. tak kiralah perempuan, lelaki pun sama.. aku jer biasa-biasa.. make-up pun pakai blusher dgn eye liner.. lipstick pun tak pakai (aku punya bibir alah sikit benda-benda tu).. sampai transform sangat lah.. sampai tak kenal... keh2.. (ayat melampau)..

Sebelum aku melanjutkan cerita penuh gambar nak menunjukkan betapa glamorous nya kami.. buat-buat bersabar tunggu dia loading yea.. Majlis ni gabung sekali dengan course kembar tuh.. Lagi glamour lah u olsss.. hahaha..

fuyooooo...
Course mate aku.. (^.^)
aku suci warna putih.. hahaha..
king n queen
 Tema malam tu Grand Stella Night.. Patutnya pakai star.. Tapi berapa kerat je pakai.. Lantaklah.. Asalkan kami enjoy!! (makan tak cukup untuk aku.. aishhh)

Kenangan ni aku simpan sampai bila-bila (^.^)

26 comments:

Selendang Merah said...

nnt mesti akan merindui saat masa belajar kn..:)

Rara Nasiha said...

kemainnn. best jugak dapat join aktiviti-aktiviti macam ni. mesti rindu nanti :)

محمد شهريل القنيطري said...

amboi dh nk hbs bljar rupanaya..xper-xper..moga dipermudahkn sgala urusan yer..

Deq's Qienz said...

alololooo..so sweet..hehee

salam kenal..

Yana Libra said...

hehe..seronoknya dia..enjoylah puas2 sebelum habis belajar ye~~ :)

shark said...

huhuh
mmg best kalu ada dinner..
terasa cam artis dh mlm tue:p

Hanamiko Sakura said...

wahh.. penuh glamour... bling.. bling.. blig.. hehe

aku HaniAsyira said...

tulah kena nikmati apa yg ada sekarang...

bling lah sgt.. mang silau mata.. keh2

Mr.Clive said...

tema stella night caner actually?xnah dgr pun...

mirmashi94 said...

untung laa dah nak habis. hehe. eh, xkn balik ganu? x rindu ke? hehe ;)

aku HaniAsyira said...

ntah lah mr.clive.. kami yg diraikan main rembat ja baju yg ada.. keh2.. xtaw pun tema maksud per sebenarnya.. hahaha

mirmashi:: hmmm... tak pasti nak rindu ke tak.. hahaha

Domu-kon said...

sambung ler study..confirm..datang bali ke ganu..hehehe

oitt..mak cik..awatnya gambar mak cik tu cam sembunyi disebalik kawan..?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhuhu tetiba jerkkkk teringat kenangan zmn belajar dulu... ada dinner2 nie.. best2..

aku HaniAsyira said...

misz domu:: ala nak sambung sini gak ke?? xbez ar.. keh2

sebenarnya ada gambar sy sorang smlm.. pastu delete.. ekekeke.. beberapa org je sempat tgk..

cik moon:: rindu yea.. jom sambung lagi.. keh2

kay_are said...

tahniah berjaya habiskan zaman studi! cepat2 anta thesis pastu njoy! ^__^ annual dinner! best2

~Sweet Honesty~ said...

wahh..tahniah la yea..lepas ne menempuh alam pekerjaan pla..jgn pilih2 keje yea..mana yg ada n dtg dulu, rembat sajork..at least cari pengalaman dulu..

Yumida said...

last semester plg bez kan..tringat ms masok2 dulu...mcm2 perasaan berkecamuk..tmpt org plak tu...hari2 mau home sick..sweet gegirl si bj puteh..ehem2

mizzkechique said...

kenangan ms student adalah de best ever dear.. akak windukan geng campus akak!!

faridah nazurah said...

wahh bergaya nampak..

Elysa Sofia said...

wahh cantik2 semuanya :) hehe jangan lost contact dgn dorang semua tau! :D

Mr.Clive said...

hahaha boleh la pulak tema pun xtau maksud...apa daaaaa >_<

aku HaniAsyira said...

hahaha.. kita dijemput mr.clive.. ekekek..

Mr.Clive said...

sudah tengah hari!jommm lunch!

Miss N @ Nadia said...

indahnya zaman belajar.. N miss the moment :D

ch000tz axoera ヅ said...

mlm jadi retis heheh

Liselle MonCherie said...

3 tahun bagaikn tiga bulan...hehehe skjp je kan .Ohohoh don't worry about your eyes,they are your precious jewellery! :3 Hehe dinner...kdg2 terigin nk pakai tuxedo nk pergi Dinner mwehehe. You are Gorgeous <3 :D