dewan rakyat

Wednesday, April 18, 2012

Sunset..

Bismillahirrahmanirrahim..

Sunset.. =)

Orang kata tak baik tengok sunset.. Lebih baik tengok sunrise.. Tapi apakan daya aku tengok juga.. Hahahaha.. Dan amazing aku rasa.. Betul tak?? Betul tak?? Gambar tak tipu ei... Original aku nampak and snap.. Macam ada satu letupan kan? =) *Sorry, I'm not a professional photographer... Weee~~~

Location: Dataran Shahbandar, Kuala Terengganu, Terengganu..

34 comments:

Liselle MonCherie said...

Subhanallah,the sun rise menunjukkan " I am the sun! Wake up!" hehehe :D
Ni mesti kt Terengganu kn?
Have a nice day Sis <3
Oh yg cerita tu girl tu mmg dah tidak bernyawa
R.I.P

faizulosman said...

cantik sungguh ciptaan ALLAH... subhanallah!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

aku HaniAsyira said...

haah, kat terengganu.. owh,yeke.. so sad lah..

btw,, aiyok liselle.. sy tulis sunset lah dear bukan sunrise..

aku HaniAsyira said...

=).. subhanallah...

Sis AI said...

Apa salahnya melihat keindahan ciptaan Allah SWT.. Tp dh tgk2 tu, jgn lama2 sgt. Nk Maghrib dh tu, hehe. :)

aku HaniAsyira said...

kejap je g tgk.. pastu g maghrib dekat surau kat situ... serba kayu macam tu... heee~~

sebab, tak baik lah keluarkan masa syaitan sebok2 nak kuar sekali...

kay_are said...

nape lak tak elok? cantik ape.. tak pernah tau pun ade statement pasal tu.. hmm..

aku HaniAsyira said...

owhhh,, xtaw ei... sebenarnya baru taw je sebab baru g kem motivasi.. keh2..

Cik Nur said...

SubhanaALLAH...cantikkan..!
mmg nmpk mcm satu letupan besar..dan awan itu mcm asap yg mbuak keluar dair letupan besar tu..!

cantikkknyerr...!

aku HaniAsyira said...

kan..kan..kan... fuhhh,, selamat ada org rasa sme mcm sy rasa..

teha said...

wow.. cantik !

~Sweet Honesty~ said...

Maha Besar Allah..indahnyaa..

Detective Fiqa said...

wowww. abang fiqa sukalahh ni kalau tgk hahahaha

Yumida said...

cantik sunset tu...nape org cakap x baik tgk sunset?

aku HaniAsyira said...

tulah... cantik kan..

aku HaniAsyira said...

Subhanallah.. =)

aku HaniAsyira said...

hahahaha... yeke... mestilah abg fiqa suke tgk... =)

aku HaniAsyira said...

hmmmm,,, sebab masa tu kan Mahgrib waktu syaitan kuar.. so, not so good lah drpd tgk sunrise... sebab tu jer.. =)

Yana Libra said...

Subhanallah~ :)


ni katne ni??

Lady Windsor said...

sunset, sunrise, star, moon, saya tengok semua kerana ia kejadian Allah dan patut dihargai...tapi jangan renung bulan waktu malam...:)

asfira aminuddin said...

indahnya ciptaan Allah. susah jugak nak tgk sunset ni sbnarnya kan.

aku HaniAsyira said...

aiyokkk,,, k.yana... sudah dibilangi.. di kuala terengganu... ish2

aku HaniAsyira said...

xboleh ei tgk bulan mlm2.. npe ei??

aku HaniAsyira said...

tulah.. kebetulan kalur pulak petang tu... =)

Yumida said...

oic....mmm..logik jugak....actually...soh kita prepare solat magrib

H.S Wijaya said...

kenapa pulak tak elok tengok sunset ya? tak pernah dengar lah pulak.hehehe

cantik hasil ciptaan tuhan =) subhanallah.

aku HaniAsyira said...

aiyokk,,, menyesal tulis tadi...keh2.. hmm,, sunset tak elok sebab waktu mahgrib.. masa syaitan berduyun2 keluar.. tapi... sunrise baguslah.. subuh kan... itu jer... =)

Mr.Clive said...

asal tak baik tgk sunset???why oh whyyy?

lisa said...

eh knp tak baik tengok sunset? >,<

eLL said...

cantiknyer

Cik FaRiZaM said...

knp tk elok plak tgk tu? kan pemandangan ciptaan Allah. smua kejadia dr Allah ni

Subhanallah.....dpt pahala tau melihat keindahan ciptaan Allah

Cik FaRiZaM said...

singgah n follow ur blog

http://afasz.blogspot.com

Hanamiko Sakura said...

kuasa Allah.. alhamdulillah.. kita masih bernyawa lagi untuk menikmati keindahan alam.. :)

c'axoera ヅ said...

cun!