dewan rakyat

Thursday, April 19, 2012

Kekalutan..

Bismillahirrahmanirrahim..

Aku tak tahu apa kena mengena tajuk dengan benda yang aku nak tulis.. Keh..keh..keh.. Tapi aiyok!!!!! (trademark aku sekarang)... Aku macam dah buat kekalutan bila aku tulis kenapa tak elok tengok sunset... Tak lah kalut mana... Tapi setiap komen tanya kenapa tak baik tengok?? Sampai aku tak tahu nak jawab apa dah.. Keh2...

Aku pun tak tahu betul ke tak.... And I'm not narrow minded.. Hari tu, aku kena attend program selangkah ke kerjaya kot.. Aku pun tak ingat tajuk program tu.. Penceramah cakap lah, apa yg baik dan tak baik dilihat.. Pastu, dia cakap tak berapa baik lah tengok sunset sebab masa tu kan maghrib.. Masa syaitan berduyun-duyun keluar.... Tapi sunrise bagus tengok sebab masa tu kan subuh.. Aku nggak tahu betul ke tak... So, tak kisah lah korang nak tengok ke tak... Seriously, mana tahu aku salah kan.. Yang pasti memang benar setiap ciptaan Allah itu indah.. Memang tak ada tolok bandingnya.. =)

*aku ada test malam ni... baca macm tu je.. tapi open-book test... weeeeee~~~~
**aku orang perak tapi xdpt cuti hari ni.. keh2...

12 comments:

Detective Fiqa said...

yoshhh ! haha akak kenapa begitu. hehehe btw
yepp fiqa stuju. hehe ciptaan-Nya sangat2 cantikk :D

~Sweet Honesty~ said...

hehe..betul2.. apa saja ciptaan Tuhan sangat indah..kalo nk tgk sunset,dari tingkap bilik je..(^_^)

Hanamiko Sakura said...

hahaha... berusaha akak untuk test nanti ^_^

Edy Fee said...

ade betulnye jugak..bru terfikir

Yumida said...

hope dipermudahkan exam tu n diberi ingatan yg kuat..

sy pn termasuk yg tnye psl sunset tu...tp penerangan tu mmg logik

Sis AI said...

Yes.. Boleh je tgk sunset, tp sbb tu la ckp, tgk skejap je, tak boleh lengah2 sgt layan. Nnti setan jalan2, haha! BTW, good luck sis exam nnti! Mudah2han dpt mrkah yg the best!

Cik Nur said...

org perak tapi duk terengganu...patutlah tak dapat cuti..hehehe

Rara Nasiha said...

mungkin ada betulnya jugak. sebab time maghrib kan. :)

Yana Libra said...

good luck ye~~

iyka syafika said...

cop..xnk komen sal sunrse or wat else tp nk komen sal test.xyah la bce dear klau open book.wiweeee...

Domu-kon said...

ni jiwa kacau ke apa?no hal..open book kan.. insha Allah

kay_are said...

owh sebab tu je ke reason die.. baru r tau.. tapi dua dua scenary tu cantik kot untuk dilihat..