dewan rakyat

Tuesday, March 13, 2012

untuk hari ini..

Bismillahirrahmanirrahim..

Internet tak berapa bekerjasama dengan aku tapi tak apa.. Ini jelah yang mampu aku bagi hari ni.. Heh!! Kepada Liselle Moncherie jangan sedih-sedih yea.. Tak apa ada lagi next time.. Chaiyo2!!!



Ni lah hari-hari aku tengok kat desktop.. Dan ada hari yang sedih bila aku tengok desktop aku jadi senyum kembali.. =)

38 comments:

Liselle MonCherie said...

Heee! yes I am feeling better after reading this!
Woo Hoo! No more sadness :D
Have a great day darling! <3
Ty so much! :D <3 <3 <3

Aiskrim Cokolat said...

saya yang membaca turut terBoost up semangat ni :)
memang NICE ayat2 kat atas :)

Mr.Clive said...

why why why whyyy what's wrong ngan korang berdua??hahha

busybody. :P

anyway, bayangkan setiap laluan yang sukar yg kite terpaksa lalui dalam hidup mcm nak naik bukit...tapi lepas kita da sampai puncak,nak turun balik tu senang kan?hehe :)

Domu-kon said...

enggak faham dong? ngapa in kamu ini? apa aku telah terlepas citernya dong.. bilang sama aku seh...-->bibik sesat..

ciksukaberangan said...

Ya Allah, bermakna entry ni :') Moga kita dijadikan antara orang2 yg dicintai dan mencintaiNya :)

c'axoera ヅ said...

Tuhanku.....kau kuatkan lah hati kami semua....amin

Teenager Housemaid said...

love the quote! :')

aku HaniAsyira said...

welcome dear!! hahaha.. tomorrow never dies.. =)

aku HaniAsyira said...

tima kacih... lama dah buat tapi publish pun.. =)

aku HaniAsyira said...

hahahaha.. tak ada apelah.. tade wrong2 kat sini.. saje bg semangat dekat liselle lah.. hee~~

betul2,,, nak cari bukit nak naik lepas ni.. hee~~

aku HaniAsyira said...

haha.. kamu nggak lepas apa2 sih... saje bg quote.. hee~~ lagipun itu jer yg dpt post buat ketika ini.. hahaha~~

aku HaniAsyira said...

hee~~ terima kasih sebab hargai... moga2 kita sentiasa mencintai Nya lebih dari segalanya..

aku HaniAsyira said...

aminnn.. moga2 hati kita sentiasa kuat.. =)

aku HaniAsyira said...

tima kacih teenager housemaid... lama tak nampak..

syira rahim said...

suka ayat tu. sangat memberi semangat.

aku HaniAsyira said...

wahhh,, yeke?? tak sangka lak..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon yg baca pon turut tersenyum gak :) memberi semangat :)

aku HaniAsyira said...

betul ke?? tak sangka lak ramai org rasa mcm tu.. =)

CekbOlat-bOlat said...

aamiin ;)

reenapple said...

dan aku juga tersenyum membaca itu.. =)

Mr.Clive said...

ohhh untuk liselle ke...haha...naik bukit tu agak challenging sebab ada "penonton"....haha

-Incek Fik- said...

Masakan memang tak lengkap kalau tak ada asam garam dan segala perisa masakan yang lain.

Begitu juga kehidupan, kalau takda sebarang dugaan yang menguji iman kita, buat apa kita dilahirkan kat dunia ini.. kan?

Sedangkan Rasulullah sendiri pon banyak diberi ujian oleh Allah.


Semoga ujian yang diberi dapat membuatkan kita lebih bersabar dan mematangkan diri kita ini, InsyaAllah :)

Detective Fiqa said...

:) hanya mampu tersenyum :) huhu
like like like

::WafaIrdina:: said...

ad skandal ek anda berdua.
hehehe
pe pun just smile
dun say anything
wooowww..shommmel bangat
teheee
:D

aku HaniAsyira said...

siapakah penonton itu mr.clive??

aku HaniAsyira said...

aminnn ya rabbal al-amin..

aku HaniAsyira said...

hah.. kita senyum sama2 yea... =)

aku HaniAsyira said...

yeppp,, betul2... cuma kita mesti nak cari kekuatan disebalik dugaan yang datang kan..

aminnnn.. moga mematangkan kita dengan dugaan yg dtg..

aku HaniAsyira said...

senyum tak perlu kata apa2..

aku HaniAsyira said...

bukan skandal lah ain...
saje bg semangat kt org.. inspires people through words.. hehe..
ape yg comel?? sy yea??
haha
=)

mirmashi said...

lau sedey2 , mmg leh jadi normal balik pas baca ayat2 nie . nice . hoho ^^

Mr.Clive said...

penonton itu adalah yg test kete yang lain...haha...kan kan kann? :P

aku HaniAsyira said...

tulah.. kita kena cari penguat lepas sedih kan.. =)

aku HaniAsyira said...

hahaha.. betul2.. tulah perturunkan ilmu naik bukit kat dia ni...

Mr.Clive said...

hahha tapi nasib baik dulu masa exam control macho,result pun setailolaa...kehkehkehh


ps yg u ckp load slow...post tu aje ke ataupun selurh blog?

aku HaniAsyira said...

still boleh baca post tapi gmbr biasalah slow kan... tape.. dah boleh tengok dah.. =) kena banyak kali refresh.. another half of month before pays bill.. hahaha..

lisa said...

indahnya ayat2 dia :')

aku HaniAsyira said...

tima kacih.. =)