dewan rakyat

Saturday, March 10, 2012

sedih.. :(

Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni aku kelab aku anjurkan BIORUN.. tapi kami third year pompuan jadikan program ni BIOWALK.. ish2.. apa nak jadi ni.. tapi yang aku sedih ialah..


Kalau aku tak dapat komen dan blogwalking kat blog jangan sedih-sedih.. aku pun sedih ni.. sila jangan rindu aku kalau ada lah yang rindu kan.. hahahaha.. wekkkkkk!!!

P14G ni memang lah nak kena.. baru jer bayar aku rasa..macam mana nak bertahan sampai abis bulan ni.. ada gak company yang kena bakor dengan aku ni... ok, aku tipu jer.. aku takkan berani nya.. sila jangan saman aku.. huh!!

30 comments:

Liselle MonCherie said...

Tidakkkk! U.u I'll miss you! <3

-tikah- said...

waaaa...kita serupa...serupa...sy punya pun dh abis limit.. :(

Syiela O-lala said...

selalu macam tu, rasa guna tak banyak pun. tau tau dah reach quota. tension tul. huhu

Mr.Clive said...

hahaha
meh meh...sy bayar untuk top up...kehkehkehh

ciksukaberangan said...

haha. banyakkan bersabar ^^

Si DauN CeRi said...

hehe die saje je kot nak mengundang tekanan. tape, jgn tacing2 yea.. ;)

eLLa n aLia said...

sabar ja lh.. :)

♥e'in♥ said...

e'in selalu je abes quota.. tp okay je bile gune.. xyah topup pun okay lg..

Teenager Housemaid said...

wah..setelah lama tak jeguk sini, blog ini dah bertukar wajah baru lah! hahaha

محمد شهريل القنيطري said...

kurang sorang pengomen setia..huhuhu

mirmashi said...

sabar aje . broadband ni pom slow gilerr even still awal bulan . haihh >.<

Domu-kon said...

jangan sedih sangt nuh.. hehehehe misz domu pun sama gak..sob2.. ebb tu jrg menjenguk..

akuamir said...

sile jangan rindu??? tapi... tapi kenapeee????

Aizat Shafiq said...

bila dah kene control usage...
rase macam nak marah je kannnn....
huhuhu

lisa said...

hm tungu je lah nampaknya D:

aku HaniAsyira said...

wahhh,, tq dear miss me.. but i;m still here today... lalalala~~

aku HaniAsyira said...

tulah.. xkesh sgt kalo broadband tapi kalo wifi ni kang kiter yg jadi penyebab

aku HaniAsyira said...

ni namanya penipuan... huh!!

aku HaniAsyira said...

boleh sangat... apa kata top up sampai 30gb?? hahaha

aku HaniAsyira said...

bersabar ni.. sebab tu gagahkan jugak kesana-kemari.. heee~~

aku HaniAsyira said...

hahaha.. taw xper.. tak tacing dah.. hee~~

aku HaniAsyira said...

time kacih.. =)

aku HaniAsyira said...

memanglah cuma bila kongsi ramai takut kita yg bersalah.. =)

aku HaniAsyira said...

hahaha... selamat pulang dear!!

aku HaniAsyira said...

tape2.. still komen.. haha

aku HaniAsyira said...

tulah... tu yg rasa nak bakor jer.. tapi rasa jelah...

aku HaniAsyira said...

kiter senasib ker?? naper senasib jugak ni..

aku HaniAsyira said...

nak rindu boleh jugak.. =)

aku HaniAsyira said...

taw xper.. selamat rasa nak marah jer... xmarah lagi ni..

aku HaniAsyira said...

tunggu apa tu??