dewan rakyat

Saturday, March 24, 2012

My dream come true!!

Bismillahirrahmanirrahim..

Hahahaha... Itu yang mampu aku cakap dulu.. Adoi!! Adakah aku telah dapat mengenakan korang?? Kah..kah..kah.. Tapi aku tak cakap pun aku pergi dating dengan guy ke tak kan?? Ish2.. Dan lagi aku tulis "someone" ei, sebab aku tak tahu nak describe dia tu "someone" or "something" takpun "somebody" sebab... sebab.. sebab... dia bukan human being pun... Heee~~

Lagipun seumur hidup aku tak pernah gi dating ngan guy pun... Kuar dengan laki pun ramai-ramai tapi boleh bilang dengan jari berapa kali... Mostly, aku hang out dengan kawan-kawan pompuan je... Hohoho..

Sape ingat wishlist aku?? Ingat tak?? Dan tak sangka walaupun beberapa bulan jer aku buat wishlist tu akhirnya,, =)



Memang special kan... =) Sila jangan jeles dengan saya...

So, kepada misz domu jangan risau I dating dalam kalangan ramai orang... Hehehe..

Bawang ungu berlari-lari nak tengok gajah jantan membuang air kecil.. hahaha

Pandangan jauh sikit... Heee~~

Bukan aku dapat naik jer.. Siap bagi makan... Dengan mandikan lagi.. Complete!! So, lepas ni kita tutup citer sal gajah ei.. =)


Muka kegembiraan... Tapi gambar ni tak nampak aku pegang dia kan.. Badan dia kasar-kasar berbulu sikit... Disebabkan gajah, aku tempek gambar aku sorang kan.. =)

Siapa-siapa nak datang boleh lah eik.. Dialu-alukan... Peace!!!

Peringatan:: aku memang nakal dalam kalangan kengkawan mahupun family.. Mugkin anda akan kena lagi dengan saya lepas ni.. =)

29 comments:

Mr.Clive said...

hahaha antara banyak2 kenapa la gajah?
xnah pegang gajah...hahahah XD
nice laa hani!

Liselle MonCherie said...

Aduhhhhh kne tipu! Mr Ele rupanyaa!
Mwehehe yeahh wishlist tercapai!!!

aku HaniAsyira said...

haha... kita kena jadi unik mr.clive... try lah pegang.. best!!!

aku HaniAsyira said...

liselle bukan mr. tapi mrs. Ele.. hee~~ betina toh... jantan garang..

H.S said...

dah agak dah mesti bukan lelaki! hahaha

tapi tekaan still salah lah jugak.sebab saya ingat kawan perempuan.hihihi xD

Gajah pun gajah la.gajah comel kan? hikhik

Haruno Hana 하나 said...

bestnya naik gajah! :DDD

Mr.Clive said...

weh whe join je la yang hpotter tu...xpaa ...buat kenangan!hahah...hari tu ada ckp nak kasi yang 1,2 eh?alamak!sorry! xingat!serious!!!

Operasi Hitam said...

wah.. bestnya.. teringin nk naik gajah.. :D

aku HaniAsyira said...

hahaha.. dating dgn sesuatu yang tak disangka kan.. =)

aku HaniAsyira said...

hana meh lah naik... best2 walaupun sakit bontot sikit... hee~~

aku HaniAsyira said...

haha.. buat kenangan lah eih.. ok2... nanti sy join yea sbg mnghormati jemputan.. kih..kih... its ok lah mr.clive tak ingat pun... aritu ckp saje2 je kan.. =)

aku HaniAsyira said...

naiklah... naik kat tempat yang tulis kt atas tu... boleh asenyer.. =)

reenapple said...

ohooooo.. nampak cam best je.. aku lak jenis penakut dengan binatang3 besar ni... ahahah.

aku HaniAsyira said...

hahaha... aku jenis takut binatang kecik3.. bukan tkut tapi geli.. rasanya binatang yg aku tkut ular kot dgn binatang berbisa..

Telor Power said...

mcm tempat ys sama jer sis hahahaha
http://dairibukutigalima.blogspot.com/2012/01/beberapa-jam-saja-di-kt-part-ii.html

betul tak?

aku HaniAsyira said...

yupp.. tempat tulah.. beza nya dapat mandikan dia.... keh.. keh.. keh..

lisa said...

tercapai jugak hasrat nak naik gajah! hahaha geli tak? :p

Domu-kon said...

yaaaa.... tipah tertipu bangggggg...

ala baru nak p sana gak..huwahuwa.. nanti misz domu balik kampung..misz domu singgah ganu..p tmpat tu..

ciksukaberangan said...

wahh. bestnye naik gajah.. tapi jauh sangatla terengganu. uuu~

syira rahim said...

fuyoooo, gajah gituuu. takutlah dgn gajah ni sebab dia besar. takut kena pijak je hehe.

aku HaniAsyira said...

heeee~~ tak geli pun.. maybe benda yg kita nak xrasa apa2 lah terhadap dia

aku HaniAsyira said...

pegilah.. nk balik kg bile?? jom kita date.. hahaha..

aku HaniAsyira said...

hmmm.. cik sukaberangan dok mane?? ader gak dekat pahang kalau tak silap

aku HaniAsyira said...

jgn riso.. sebab dia kena rantai.. hehehe.. cuma yg anak jer ngada sikit.. try lah.. =)

Cik Aini Lavender's said...

ms dia jln tu rs cam tehoyong hayang je kan..dulu ada naik skali masa tu mcm2 ayat quran la baca..takut Tuhan sj yg tau =p

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

best!

aku HaniAsyira said...

hahaha.. ntahlah., terlampau excited sampai tak takut apa2

aku HaniAsyira said...

TERBAIK!!

mama aryan said...

best tu..dah dpt naik gajah hehe..