dewan rakyat

Thursday, March 22, 2012

klik.. klikk.. klikkk..

Bismillahirramanirrahim..

Aritu bulan 12 adalah photoshoot sikit... merasa aku snap gambar belakang tabir putih... jadi model kejap.. tapi model biasa-biasa lah.. (kang aku kata tak cantik ada lak yang marah.. hahaha).. ini untuk year book.. entahlah diaorang cakap first time u dalam malaysia buat macam ni.. aku tak tahu ei,,,

Cover buku
Model-model tak bertauliah
Edisi sempoi
Jadi kenangan nanti... =)


Itu jelah aku nak tunjuk.. Dalam buku ni semua berlagak jadi model termasuklah aku.. kih..kih..kih.. tapi tak comel pun.. huh!!

Cuba cari yang mana aku...hahaha..

Last sekali.... Rasakan sarang tebuan..wakaka.. =)


21 comments:

Liselle MonCherie said...

You are beautiful :D
Beauty of the body are as nothing to the beauty of the soul! :)

aku HaniAsyira said...

its true dear.. kan dah cakap.. kena ckp cantik ni baru tak ada komen penyedap hati.. heee~~

tq very much!! =)

Teenager Housemaid said...

you yang depan sekali tu...kan kan kan?
hehehe...
entah..tatau u yang mana..:D
your smile is beautiful..:DDD
bila tengok rasa nak senyum sama..ngeehehe

H.S said...

bestnya dapat feeling-feeling jadi model hehe

محمد شهريل القنيطري said...

mesti salah satu dlm gambar tu kan??hahaha,gmbar sarang tebuan ni mcm kenal lah..hihi

Mr.Clive said...

hahaha jalannn...xyah dengar pandangan orang sangat...janji hati GEMBIRA!kehkehkeh XD

Domu-kon said...

bila lagi nak msuk majalah kan.. harapkan majalah remaja, pengantin,wanita etc.. xde nak jadikan kita model..so majalah universitilah tempat lepaskan gian..ya dak?heheh

lisa said...

nak tengok muka cik hani ;D

^_^ Zaza Nur Iman said...

bestnya zaza tgk..jd rindu zaman2 belajar dlu.. :)

aku HaniAsyira said...

adoi.. luruh jantung ckp,, snyuman sy beautiful... tq.. ;P

aku HaniAsyira said...

tulah.. tp bape keping je tngkap.. frust2

aku HaniAsyira said...

mang lah kenal.. dah gmbr dok tayang sana sini.. kih2

aku HaniAsyira said...

dah tersengih gembira tu xckup gembira ke?? hahaha.. penat senyum lebar.. ;P

aku HaniAsyira said...

manalah taw nnti sy der msuk mjlah k.. haha.. tulah sini jelah boleh berlagak model.. siyez, sume kelaka..

aku HaniAsyira said...

ala.. punya banyak dah kasi ni lisa.. tak nampak lagi gemerlapan muka sy.. hee~~

aku HaniAsyira said...

tape nnti zaza sambung lagi ade lg gmbr lain.. =)

CikFi said...

macam retis pulak kalo gune rambut palsu cm tu..hehehe

aku HaniAsyira said...

dah memang rasa retis pun ni.. haha

aku HaniAsyira said...
This comment has been removed by the author.
ciksukaberangan said...

huhu. rambut mahal tuuu :D

aku HaniAsyira said...

rambut pinjam memanglah.. haha