dewan rakyat

Monday, March 5, 2012

Kenapa gajah??

Bismillahirrahmanirrahim...

Gelak-gelak aku baca komen bila semua tertanya-tanya kenapa aku pilih gajah wishlist kan.. Sebab.. Sebab.. Sebab.. Gajah kan haiwan terbesar di darat.. Semua jenis haiwan aku pernah naik kecuali kerbau.. Aku tak berminat dengan kerbau.. Lagi satu ada kawan aku sorang ni pecinta haiwan sangat-sangat.. hari tu masa aku naik kereta kuda dia dah macam nak nangis sebab kesian.. So, bila gajah macam mantop sikit dan berupaya menampung berat aku yang tak seberapa ni.. Tak adalah kawan aku nak kesian sangat kan.. Aku dah proposed kat mak aku.. Heh.. Dan mak aku cakap pandai-pandai lah cari gajah tu... Yezzz.. Green light dan semua lampu dah menyala.. hee~~ (aku dah survey pun nak naik kat mana)

Beberapa hari ni mungkin aku busy kot.. Dengan nak cari sponsor dan sumbangan untuk event u  lagi.. Tulah lain kali nak jadi AJK tanya posisi apa.. Tak pasal-pasal publisiti aku dapat... Aku dah lah malas nak call-call orang ni.. Aishh... So, aku mengambil keputusan call semua tempat yang merangkap tempat-tempat makanan kegemaran aku.. Dengan sardin punya syarikat aku call.. Selamat ada jugak feedback yang baik.. Ada yang malas nak jawab tu biasalah kan.. Pas-pas line lagi... Oh, kredit aku!!

Dan pasti sume aku call yang aku favourite punya tempat bagi feedback baik.. Termasuklah PTS publication.. tak abis-abis aku dengan buku kan.. Sebenarnya, ini adalah post paling bosan aku post.. Hahahaha.. and I make quick update!! Supaya aku tinggalkan jejak yang aku masih ader.. Cuma aku blogwalking nanti lah ei.. Malam ni tak boleh la kot.. Ada meeting, nak siapkan resume untuk English subject aku.. English for Occupational Purposes yea.. Maknanya untuk konon-konon aku keje nanti..

Lagi satu ada saper-saper tahu mana lah lagi aku nak cari sponsor ni eik?? Please help me.. Saper tolong aku, aku bagi senyuman paling manis yang amat yang tak pernah orang lain tengok lagi.. Heh (senyum jahat)..

Kepada si gajah, wait for me k!! Our time will coming sooooonnnnnnn!!!


Aku rindu mereka yg ohsem ni sangat2.. Especially her,


Yang paling kecik setakat ni.. Muahhhhh.. Maksu sayang korang.. Wakakaka.. amiklah buah tangan daripada aku untuk hari ni.. Hee~~

p/s:: untuk entri yang molek2 esok2 lah... hahahaha..

12 comments:

Liselle MonCherie said...

HewHew good luck with Mr Elephant~
Susah jgak klu terlibat dgn event.Ape2 pun All the Best!! yeahh :D

Mr.Clive said...

kenaaapaaaa gajaahhhh?hahaha

anyway good night awak! :)

lisa said...

pelik wishlist awak nak gajah :D

aku HaniAsyira said...

Tulah.. berusaha sepenuh hati ni.. hee~~

aku HaniAsyira said...

saje2 tye lagi eik... ni nak kene ni... good night jugak untuk kali keberapa..

aku HaniAsyira said...

hahaha.. nak wat camna... bosan wishlist sama jer dan tak memberangsang kan..

محمد شهريل القنيطري said...

nanti kirim salam yer kat gajah kalo dh naik..hehe

Mr.Clive said...

hahaha ok.skrang tgh lapar.jom kite makan daging gajah!wakakaka XD

aku HaniAsyira said...

tulah.. nanti nak tangkap gambar sampai penuh memori

aku HaniAsyira said...

ader jumpa ker?? ok, jom awak belanja yea.. hahaha

akuamir said...

aku aku,, aku dah dapat gajah,,, aku skola di alor gajahhh,,, hehehhe :^^_

aku HaniAsyira said...

baik tak payah... kat perak pun ader batu gajah... hahahaha..