dewan rakyat

Tuesday, March 6, 2012

Doa dimakbul ker??

Bismillahirrahmanirrahim..

Mintak maaf dah tiga entri citer benda yg sama... Tapi aku nk citer gak.. Adoi!! Ada jer menghalang aku nak tulis entri lain.. Hahahaha..


Nampak tak?? Terkejut aku bila tengok post fb kat group kelab.. Macam hmmm... taw2 jer hajat aku kan... Arghh,, kena berebut aku masa pergi daftar nanti.. Tak kira aku nak berebut gak.. =)

p/s:: Allah sentiasa tahu hajat kita.. =) (macam lah dah dpt)

3 comments:

Mr.Clive said...

hahha kisah gajah lagi ke?kehkehkeh XD

Mr.Clive said...

sejujurnya,penah nampak gajah sekali je.tapi tu pun takut.sebab takut kene pijak!hahah XD

aku HaniAsyira said...

bukan saja2.. tak sangka sebok2 heboh kat blog nak naik gajah tetibe kelab buat program sehari bersama gajah.. mana tak terkejut... fuhhh,,, macam taw2 jer hasrat hati