dewan rakyat

Wednesday, March 7, 2012

Blog Reviewing by Haruna Hana

Bismillahirrahmanirrahim..

Inilah first time aku join segmen... Wahh,,, ada peningkatan,, Thanks to Liselle Moncherie sebab tag saya yea... Lagipun aku dah dijemput oleh tuan punya blog sendiri untuk join pada mulanya.. So, haruslah aku join kan sebab boleh lah direview blog aku yang kiut-miut ni kan untuk penambah-baikkan.. Lagipun Haruna Hana ni penulis novel taw walaupun muda bertahun daripada aku... Segmen ni jugak baik untuk kita sesama bloggers.. Ye dakk??

So, ini dia segmen nya.. (sila klik banner ataupun link yea)


Bagi meramaikan keadaan aku nak tag yang bertuah,,

23 comments:

Liselle MonCherie said...

Hehehe same2
Wahh jemputan khas lagi tu!dr owner blog sendiri
hehe :D

Haruno Hana 하나 said...

thanks sudi join :D join gak akhirnya.. hehe

mirmashi said...

besh dapat review . tapi tengah mood malas skunx nk join segmen . lau dtg mood malas , mmg taleh nk buat hape laa . haha . btw , harap seronok di-review :) .

Mr.Clive said...

hohoho jumpa lagi sorang yang join segmen ni...sebenarnya xpaham segmen2 ni...termasuk segmen ben ashaari tu...wuwuwu :'(

^_^ Zaza Nur Iman said...

segmen..goodluck :)

ciksukaberangan said...

selamat bersegmen :)

-Incek Fik- said...

mana aci!

dia dapat kad jemputan, huh! kejelesan di situ...


lalalalalaaa~

Mr.Clive said...

hi hi!tido sudah? :)

aku HaniAsyira said...

ofcourse lah dear.. jgn jeles..

aku HaniAsyira said...

sama2.. hahaha.. tulah join jugak kan

aku HaniAsyira said...

haha.. malas jugak sebenarnya tapi tak apelah sekali sekala.. hee~~

aku HaniAsyira said...

sy pun sebenarnya tak paham gak.. hahaha.. join jer dah jemput kan..

aku HaniAsyira said...

time kacih!! =)

aku HaniAsyira said...

time kacih jugak =)

aku HaniAsyira said...

sila jgn jeles terhadap diriku yea..

محمد شهريل القنيطري said...

selamat bersegmen...maklumlah baru first time..hihi

Mr.Clive said...

hahaha bagus bagus.... :)

Mr.Clive said...

hakuna matata!

CekbOlat-bOlat said...

blog bolat belum lgi pernah direview.. ekekeke

aku HaniAsyira said...

perli ei... ceit.. hahaha

aku HaniAsyira said...

matata hakuna..

aku HaniAsyira said...

lain kali kiter review.. hahaha

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com