dewan rakyat

Sunday, February 19, 2012

Menyesal..

Bismillahirrahmanirrahim..

Ketika ini, saat ini aku tengok syok2 tengok citer merlin... tapi yang kat tv3 ni ulang yg ader kat DIVA.. tapi tak aper.. dah tak benda nak tengok aku nonton juga..

Ketika ini, aku menyesal sangat-sangat sebab add orang yang tak sepatutnya kat fb.. Buat luluh jantung, liver, perut, pancreas dan apa sahaja dalam badan aku..

Ketika ini, aku dah hide diri aku dari orang yang sepatutnya aku hide kan..

Ketika ini lagi, aku menyesal sebab aku senang sangat jadi mangsa..

Ketika ini, kalau ader tempat sembunyi atau tempat yang boleh aku jerit... dah lama aku pergi.. sekalipun gunung everest..

Ketika ini, aku mengenang diri yang tak sedar-sedar diri..

Ketika ini, aku sibuk buat slide presentation!!!!!

Ketika ini, aku tak menangis lagi!!! Tepuk tangan untuk diri sendiri..

Sekian saja, entri luahan hati bukan liver yea saya yang tulus ikhlas.. Sedang mencari sesuatu dalam diri yang tidak ketemui lagi...

p/s:: nak makan sedap-sedap lah esok...

10 comments:

Teenager Housemaid said...

saya tak berani nak add org sesuka hati di fb..huhu..

nak join makan sedap2 esok, boleh? :D

aku HaniAsyira said...

hahaha boleh sangat... bukan org sesuker ati pun tp tersilap add lak..

shille yusof said...

story la story la story la :P
atil pic kat header ko tu mmg 'kuat' hehe..mcm ahli bina bdn :P

EZAD AMIR said...

Cri la smpai jumpa...hek3

محمد شهريل القنيطري said...

ketika aku membaca entry ini,hatiku berdebar-debar membaca atil punya hati..hehe

reenapple said...

jgn pernah menyesal... kerana setiap yang berlaku itu ada hikmahnya..=)

chill girl.. =)

ijA said...

hani, dulu apply internship macam mana..call ke ..by email atau poskan resume, cover letter dll?

aku HaniAsyira said...

mula2 call dulu tye kalau dy terima student LI tak.. pastu buat surat.. xpun tye lah dy nak via emel or surat.. kalau nak anta surat or emel tu poskan sekali resume, cover letter dgn sijil2 sekali..

-Incek Fik- said...

ketika membaca entri ini, pakcik dapat dengar suara batinmu yang timbul tenggelam susup sayap kedengaran dari puncak gunung everest yang jauh nun sana...


oh! sekali-sekala luahkan perasaan tu bagi mengurangkan tekanan, tapi luahkan dengan cara yang betul. apa salahnya bukak Al-Quran atau pon mendengar alunan zikir yang merdu... bukan?

ciksukaberangan said...

sungguh tak faham. tapi jelas ada kecelaruan minda