dewan rakyat

Wednesday, February 29, 2012

Kenapa aku lambat nampak ni??

Bismillahirrahmanirrahimm..

Aku nak wat entri lain sebenarnya tapi tadi online fb jumpa gambar ni... Adusss, lambat giler aku detect gambar baby dalam ni.. Aishhhh...

Comel kan..
Siapa-siapa yang tak nampak sila telengkan kepala anda ke kanan atau ke kiri sehingga nampak gambar baby tersebut.. Takpun aku sorang jer yang blurr lambat detect gambar ni.. Hahaha...

p/s:: megi.. nokhtah..

23 comments:

Haruno Hana 하나 said...

nmpak2 :) cam baby dok dlm rahim ibu :D

Mr.Clive said...

awakkk! kite xnampaklaaa... :(

dah puas teleng kepala tak nampak jugak! da pening daaa :'(

aku HaniAsyira said...

@haruna hana:: terer lah leh nampak,,

@mr.clive:: macam mana yea nak ckp.. kepala baby kat belah kiri.. bulat jer.. mata dia first ranting dari kiri..

Mr.Clive said...

wahhhhh lembap nyaaa otak malam ni...tak nampak juga! nampak ranting kayu aje.... :(

aku HaniAsyira said...

macam mana nak tolong ni yea.. tape.. kiter tnggu jawapan selepas ini..

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..nampak seekali pandang je,maybe otak dalam keadaan tenang kot tu yg dapt tangkap awal..

Yana Libra said...

saya pun lambat nampak..huhu~ :p

Fatin Najihah said...

err nampak macam baby lahh :)

ciksukaberangan said...

hehe.. ni pernah nampak time ceramah masa sekolah dulu... orang tu cakap, baru kita perasan

Ejam said...

nampak dah! ehehe... kalu Cik hani tak cakap ade baby. rasenye sampai ke tahun depan memang takkan jumpa..ehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

subhanallah..

aku HaniAsyira said...

bagus2 semua dah nampak... kepada yg xnampak lagi.. cuba buka mata besar2.. senget kepala lebih2 sikit..

mizzkechique said...

lmbt giler nk detect.. adeh la..

Mr.Clive said...

yeahhhh kite dah nampak laaa awak!!!heeeeeee dari semalam terpikir bende ni,siap kite jadikan wallpaper lagi!hahah XD

Diyana Norman said...

aah lah.. baru nampak haha

akuamir said...

hahaha,, mase bercinte dah ade bayangan fotus baby tuh kan ,, ehh jeles lagi pasal novel nieh

Domu-kon said...

misz domu nampak..sebenr ranting2 tu yang lekara baby..hehehe

yana halim said...

apesal cepat je akak nampak? yes! mata akak tak kero...hahaha

Mr.Clive said...

ni gambar ni pokik betol ke tipu eh?

aku HaniAsyira said...

fuhh,,, selamat ramai gak yg blurr nk nampak.. kepada kak yana terbaik lah nampak cepat..

tak tahulah gmbar ni betul or buat2 kan... =)

Mr.Clive said...

hahah maksudnya bukan Hani sorang aje laa yang blur!kahkahkahh...ramaiii rupanya! XD

Mishter Izwän said...

jelas kelihatan. baby dlam perut kan tuh

mama aryan said...

nampak juga..alolo cumil je