dewan rakyat

Wednesday, February 15, 2012

Kekuatan!!!

Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni result kuar.. Okay lah dari sem lepas.. Dan ofcourse aku ucapkan alhamdulillah sangat-sangat.. Result ini saya dedikasi kan kepada mak ayah yang support sangat-sangat..

Dan minggu depan aku ada presentation progress untuk final year project aku... Doakan aku yea.. Aku kalau present benda ilmiah yang sah-sah tak boleh goreng depan lecturer yang bijak pandai ni sangat nervous, takut, gemuruh dan seangkatan dengannya.. Dan lagi aku sedang bertungkus-lumus nak siapkan slide presentation ni tapi aku sempat gak nak bukak blog kan.. Konon time recess la ni.. Cewahhh..

anyway, terimalah entri aku yang tak bermakna tapi amat bermakna kalau korang yang aku sayang doakan aku yea!!!

p/s:: duit ptptn akan masuk lah tu esok lusa... Yezz,, nak spek baru!! Wakaka..

8 comments:

::WafaIrdina:: said...

kekuatan perlu dicai..
n congrats 4 ur result
.hihi
wit da msyuk
blanje lar cni sket
:D

aku HaniAsyira said...

hahaha.. time kacih... nak kene belanje ker?? heee~~

akuamir said...

mesti gempak an?? tahniah tahniah!! :D
BTW,, betul juga tu rambut upin,, tahniah tahniah^_^

Teenager Housemaid said...

berapakah result anda itu?
meh kongsi kejayaan sama2..teehee~

wah, nak buat spek eh..buat spek yg ala2 nerd tu..comel! :D

aku HaniAsyira said...

gempak lah sangat.. mesti comel kan spek nerd..


akuamir:: ingatkaan xsempat jawab dah... tq2

the puffy clouds said...

Waaaah mesti result gempak kan? Tahniah! :)

BTW, ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

-Incek Fik- said...

perghh!

ni mesti result cemerlang kan!
tahniah fik ucapkan!!

anyway, semoga urusan presentation minggu depan berjalan lancar..
:)

wish u good luck!
Ok!

nur_za said...

gud luck ok dear =)